sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kinkku- ja lämminsavusiika voileipäkakut

Minulta tilattiin valmistujaisiin kaksi 10 hengen voileipäkakkua. Toiveena oli kinkku ja lämminsavukala. Yleensä olen tehnyt kalakakun lämminsavulohesta, mutta nyt käytin kakkuun lämminsavusiikaa.

Kinkkukakkuun tuli täytteeksi saunapalvikinkkua, paprikaa, tuorekurkkua, kurkkumajoneesia ja ruohosipulituorejuustoa, sekä vähän kermaviiliä notkistamaan täytettä. Kuorrutus on maustamatonta tuorejuustoa ja kermaviiliä.
Kinkkukakku 
Kalakakkuun tuli täytteeksi lämminsavusiikaa, punasipulia, kurkkusalaattia, ruohosipulituorejuustoa, sitruunamehua, smetanaa ja mausteeksi valkopippuria.
Kuorrute on maustamatonta tuorejuustoa ja smetanaa. Koristelussa käytin kylmäsavulohta.
Kalakakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti